duminică, 13 aprilie 2008

In sfarsit!

Acum ceva timp am facut o zi de "terapie fotografica"..A fost minunat...mi-am luat FED'u cel vechi si prafuit de vreme si duse am fost..
Si uite ca abia acum  am reusit sa dau pelicula la scanare:)..Sunt oarecum multumita de rezultate, totusi a fost prima sedinta, in care a fost implicat FED'u..:) care s-a "odihnit" mai bine de10 ani...L-am gasit ascuns prin rafturile lui taica-meu...Printre ele am mai gasit si cartulia lui, dar si una de la Kiev:)..Pacat ca nu mai avem si Kiev'u..
Fed'u m-a facut sa-mi aduc aminte de atatea..De copilarie, cand sedeam in baie, cu beculetu' ala rosu..Baia era camera noastra obscura..:) Ieseau poze frumoase, alb-negru...Toate cele diferite solutii, insasi procesu de developare, apoi de "coacere" a fotografiilor..Mai intrii in primul vas, printr-o solutie, apoi in urmatorul...Antreul era acoperit de ziare, muuulte ziare, pe care eu le acopeream cu fotografii...Eram atat de fericita, "manuiam" trecerea fotografiilor prin solutii, de ziceai ca faceam asta de-o viata...Astea sunt senzatiile de acum, desi trecusera ani buni...
Cand am deschis Fed'u ca sa bag o pelicula, am dat p/e o alta...din pacate nu stiam ca avea o pelicula... Imi pare rau ca s-a pierdut, tre' sa fi fost ceva frumos si alb negru sigur...Frumos pt ca tine de trecut...Amintiri, rafturi de amintiri...

Iata si v-o cateva fotografii mai noi, dar cu acelasi batranel FED 5C:




1 comententarii:

Anonim spunea...

FED-ul si becusorul rosu din baie rascoleste sufletul si altor persoane. Dar si ziarele pe care se uscau fotografiile. Sa fi trecut atat de repede anii?!!! Iar Kiev-ul nici nu a existat.

Trimiteți un comentariu

They say about me:

"Can you believe that love for art and beauty is able to drive people kilometers away, from North to South? Well, so it is. Rodica Dumbrăveanu is a young ambitious artist who comes from Balţi, Moldova, to study architecture. As God endowed her with a special talent in the art of photography, she accepted this gift and made proficiency in the domain. It is not a secret that Rodica won several photo contests. And here she is, at the exhibition dedicated to the International Baby-wearing Week. Once more, her works demonstrate the author’s highly-developed feeling for space and graphics location. Rodica’s wonderful profound pictures hint to her different world vision, which is possible only for a fine psychologist, a kind-hearted person, a skilled artist. "La distanţa unui pupic..." — “Close enough to kiss…” will astonish you by the extraordinary presentation of the unique moments happening in the mother-and-child intimacy. Such moments as these revealed by Rodica will help you to see the world otherwise, in a special unrepeatable way."

Varvarici. 

Comentarii recente