miercuri, 22 octombrie 2008

Lauda-ma gura, ca ti-oi da friptura

lauda-ma gura, ca ti-oi da friptura partea 2 a gurii :))

Trec printr-o perioada de absenta mare online, dar ma voi revansa :). Imediat ce termin cu sesiunea, oh, care da peste mine in mai putin de o saptamana, si care de fapt, a si inceput, cu sustinerea proiectului P+4E.

Astazi am primit aviz de la PM (posta Moldovei) ca m-ar astepta un colet, curioasa nu am asteptat prea mult timp si dus-am fost la oficiul postal din sector.
Si uite ca s-a intimplat minunea, am primit, in sfarti (nu trecuse nici juma de an:)) ) cele 2 albume foto cu imagini din Moldova de pe ambele parti ale Prutului, mai tineti minte concursul(atelierul foto) de la Iasi?! Uite de acolo vin :).
Asa ca, primele mele fotografii (2 la numar si ambele cu pasari :)) ) tiparite intr-o cartulie. Simpatic.
Nu e mare lucru, pe departe, vorba rusului "meloci, no priatno" ;)) (trad. directa un nimic, dar placut).

si iata-le, "minunatiile" mele :D

Feels home Under the wicked sky
Si uite asa.

9 comententarii:

vladimir b. spunea...

Felicitari, Moon!

Era cat pe'aci sa te cert ca ne dai pe la nas imaginea albumului, si nu ne arati si fotografiile ce au intrat in acesta. Dar am dat mai jos, si le-am vazut...hm, pot spune ca sunt excelente! Dar cine si unde (s)a tiparit aceasta publicatie? La Iasi, am inteles, dar de catre cine?

Anonim spunea...

Îmi plac mult de tot ambele poze. Parcă prea frumoasă ca să fie reală.

Rodica Dumbraveanu spunea...

Vladimir, multumesc din suflet :)
Despre publicatie si concurs:
a fost un concurs foto, la care am participat, dupa care ne-au "remunerat" cu un atelier foto la Iasi, apoi asociatia care a organizat toata afacerea asta a si publicat cartuliile astea.
http://moonitza.blogspot.com/2008/04/plecare.html#comments
aici cate ceva d/e concurs. Nu as vrea sa fac mare publicitate, am ramas cu amintiri contradictorii privind atelierul/organizatorii, dar un lucru e cert, a fost foarte frumos dpdv al comunicarii si desigur, cartuliile astea, care imi bucura inima.

Vave, multumesc din suflet, sunt reale si, culmea, facut cu un aparat foto care nici a se focusa ca lumea nu stie :)). Multumesc.

Anonim spunea...

mmmm, a doua parca'i din basm, asa de yammi-yammi, bravo. ViD

Unknown spunea...

La mai multe!
frumoase amandoua, dar cea alb-negru e faina rau :)

Rodica Dumbraveanu spunea...

ViD, multam frumos, incantata daca place.

Adrian Leonte, (horoabe :D) sper sa fie mai multe, multam din suflet. Aia in alb negru are o poveste in spate, probabil de aia.


Va multumesc, prieteni.

vladimir b. spunea...

:)) Nici nu se prea poarta imaginile focusate prea tare:))
Mie, bunaoara imi place imens productia de coperti a unei case de discuri din Germania, ECM (www.ecmrecords.com). Vezi si ultima mea postare, ai sa te convingi! Deci, nu echipamentele foarte performante dai nastere unei fotografii adevarate!
Dixit!

cind te ascuzi in gropitse spunea...

si eu nu stiam :(

asai de placut cind esti rasplatit pu ceea ce faci.
si cind o meriti cu atit mai mult.

sa ma laud si eu :
eu am facut foto cot la cot cu maestro moonitza ;))))

sha la la

bravo moonicel. ne mindrim :)

:*:*

Anonim spunea...

Nu am ce adauga: maestro moonitza si bravo monicel. ma mandresc si eu.

Trimiteți un comentariu

They say about me:

"Can you believe that love for art and beauty is able to drive people kilometers away, from North to South? Well, so it is. Rodica Dumbrăveanu is a young ambitious artist who comes from Balţi, Moldova, to study architecture. As God endowed her with a special talent in the art of photography, she accepted this gift and made proficiency in the domain. It is not a secret that Rodica won several photo contests. And here she is, at the exhibition dedicated to the International Baby-wearing Week. Once more, her works demonstrate the author’s highly-developed feeling for space and graphics location. Rodica’s wonderful profound pictures hint to her different world vision, which is possible only for a fine psychologist, a kind-hearted person, a skilled artist. "La distanţa unui pupic..." — “Close enough to kiss…” will astonish you by the extraordinary presentation of the unique moments happening in the mother-and-child intimacy. Such moments as these revealed by Rodica will help you to see the world otherwise, in a special unrepeatable way."

Varvarici. 

Comentarii recente