joi, 2 septembrie 2010

"Pentru ca inima ta moare, atunci cand sunetul dispare"

Oh, cat i-am asteptat!
Muzica lor m-a inspirat la crearea a 2 din proiectele pe care le-am facut la facultate (fac arhitectura), in anul 2 si 3. Asa mi-au patruns in suflet. Nu ii cunosc de ani buni, dar sunt acolo, sunt de-ai mei si atata am asteptat sa ii vad.
Prin luna iunie fusera niste zvonuri despre un mega fest, la care trebuiau sa participe si ei, maaaaare mi-a fost bucuria. Ca la inceputul lui august sa aflu ca nu va mai fi nici un fest, din cauza anumitor probleme birocratice, precum zicea unul dintre organizatori. Si spre sfarsitul aceleiasi luni, august, aflu ca se va petrece un alt event, unde vin si ei! Da! Ei!
Suie Paparude.
Eu nu prea le am cu muzica electro, decat de curand si destul de selectiv.
Prin august, aflu de un alt proiect "Subcarpati" (se pare ca Bean face parte din proiect) si pentru asta ii multumesc lui Anatolie Juraveli aka Fix, despre care voi incerca sa fac un post cat de curand, pentru ca merita promovare.
Ieri, Suie Paparude in cadrul unui event dedicat limbii romane, au ajuns intr-un final, pentru prima data la Chisinau.
Au fost efervescenti, de exceptie, fenomenali, superbi, electrizanti. Cred ca as epuiza toate superlativele ca sa exprim cum m-am simtit alaturi de ei si muzica lor si asteptarile mele pentru liveul lor au fost de zeci de ori intrecute. Live sunt de zeeeeeeci de ori mai buni, pentru ca se simte energia aia, pentru ca esti acolo si se intampla acea conexiune miraculoasa.
Va multumesc pentru seara de ieri. A fost cea mai buna zi (din an cu sigurantza!)
Am reusit sa fac doar niscaiva fotografii, pentru ca restul timpului imi era imposibil sa o fac, picioarele, mainile, corpul erau pe alta planeta, pe planeta Suie Paparude.
Ce am aia va prezint.
Suie Paparude, 1 septembrie 2010, Chisinau.
Dobrica
Michi
beaaaan
Dobrica
"Pentru ca inima ta moare, atunci cand sunetul dispare"
BeanBeanBean :D
Si mai gasiti inca 2-3 fotografii aici.

0 comententarii:

Trimiteți un comentariu

They say about me:

"Can you believe that love for art and beauty is able to drive people kilometers away, from North to South? Well, so it is. Rodica Dumbrăveanu is a young ambitious artist who comes from Balţi, Moldova, to study architecture. As God endowed her with a special talent in the art of photography, she accepted this gift and made proficiency in the domain. It is not a secret that Rodica won several photo contests. And here she is, at the exhibition dedicated to the International Baby-wearing Week. Once more, her works demonstrate the author’s highly-developed feeling for space and graphics location. Rodica’s wonderful profound pictures hint to her different world vision, which is possible only for a fine psychologist, a kind-hearted person, a skilled artist. "La distanţa unui pupic..." — “Close enough to kiss…” will astonish you by the extraordinary presentation of the unique moments happening in the mother-and-child intimacy. Such moments as these revealed by Rodica will help you to see the world otherwise, in a special unrepeatable way."

Varvarici. 

Comentarii recente